Thursday

Denna veckan har gått så oerhört fort. Jag har mestadels jobbat men även varit en del hos min mamma och hos Sebbe. Jag har nog bara sovit hemma en natt denna veckan. Hatar att vara ensam så när jag var hemma blev jag uttråkad efter en timme och började möblera om haha! Får nästan lite smått panik när det inte finns någon att prata med eller någon som bara ”är där”. Sen är det såklart nice att vara hos mamma och få god hemlagad mat hehe.

Idag har vi varit och handlat ny hundbädd till Gizmo, självklart ska lillen ha den största och gosigaste haha. Nu har vi precis ätit tacos och kollar på lyxfällan. Det är ju helt sjukt hur vissa tänker när det kommer till ekonomi. Man sitter nästan med skämskudden framme när man ser hur vissa bara kastat bort sina pengar på skit och tagit lån efter lån.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Zahra,
Veckorna går föööör fort men de e okej sålänge våren närmar sig! Hoppas du haft en bra dag:)
Nouw.com/zahraajami
Charlotte,
Så fin du är!! 😊
nouw.com/charlottelinden
Evelina,
Du är så fin <3
www.evelinarou.com
icaibloggen,
Då när Lyxfällan hade premiär för många år sen, så tyckte jag det var bra, men tröttnade efter några säsonger eftersom det var så enformigt och upprepande. Förstår inte hur man kan tänka så ekonomiskt. Helt sjukt!! Men det gör ju att man får respekt för sina räkningar och så haha! 😃
nouw.com/icaibloggen
admin
,
Jo jag håller med, det var mycket bättre förr! 😊
admin
,
Tack snälla, detsamma! <3