Tre härliga produkter från Moroccanoil!

Hej godingar! Idag är det äntligen Måndag igen, ny vecka och nya utmaningar. Jag har spenderat förmiddagen med att svara på mail, i Fredags hade jag planer hela dagen så hann inte gå igenom mailen överhuvudtaget då och det märktes verkligen idag, det var en del att ta tag i. Denna veckan kommer att bestå av grymt mycket jobb men jag är riktigt peppad! :D

För några dagar sedan fick jag hem dessa tre härliga produkter ifrån Moroccanoil, senaste åren har jag faktiskt använt en hårolja från dom fram tills jag kom över en annan olja i sprayform så jag vet att deras produkter är grymma rent generellt. Jag har redan hunnit testa hårsprayet och glimmer shinesprayet. Hårsprayet luktar gudomligt gott samt höll håret på plats hela kvällen och glimmer shinesprayet gjorde håret sådär perfekt glansigt, var först rädd att det kanske skulle se flottigt ut men nejdå! Jag använde det i håret efter att ha lockat det då jag tycker att dom lätt kan bli ganska tråkiga och frissiga, det enda man behövde göra var att spraya över håret och låta det va några minuter sen såg det flawless ut, tror nog det kan bli en av mina nya favoritprodukter faktiskt! Ska bli spännande att testa torrschampot också, jag har alltid haft svårt för att hitta bra torrschampon, hittills har jag kört på Batiste men jag tycker faktiskt inte att det blir så jättebra av det utan det luktar mest gott.

Senaste tiden har jag blivit helt beroende av hårprodukter. Ni vet den där känslan när man kommer från frisören och håret är goals samt luktar så jäkla gott? Så vill jag ha det varje gång jag duschat eller fixat mitt hår, tycker faktiskt man får en lite lyxig känsla av Moroccanoil's produkter!

Länkar till produkterna: Dry texture spray / Dry Schampoo / Glimmer shine

Gillar

Kommentarer

Amanda Jönsson,
Åh har för mig att dessa produkter luktar så gott!
www.nouw.com/ammiesvardag
Evelina,
Jag älskar dessa produkter! 😊
www.nouw.com/evelinasdiary
Evelina,
Jag älskar verkligen Moroccanoil! Oljan är det bästa som har hänt mitt hår haha 😊
www.nouw.com/evelinasdiary
Karoline,
Åh älskar verkligen dessa produkter!! De är bäst <3
www.nouw.se/karolines0derlind
Sara,
Deras produkter är riktigt bra!
sarapsvardag.se
Sofie,
Håller med - älskar deras produkter!
www.sofiewiberg.se
Julia Hjelm,