Trendiga speglar

Inlägget är i samarbete med BGA fotobutik

Något som varit trendigt på sistonde är mycket speglar, på väggarna. Jag har verkligen fastnat för denna trenden. Speglar gör så att man får intrycket av att rummet är mycket större och ljusare. Jag har bara en liten 1:a idag, därför hade jag verkligen behövt få upp lite speglar för ett fräschare intryck. Drömmen hade varit att ha en jättestor rund spegel i hallen, jag har inga fönster i min hall vilket gör det ganska mörkt. En spegel hade varit perfekt där så att ljuset från lampan reflekteras i spegeln.

Det är även snyggt att ha speglar på väggen bakom soffan. Jag har dessvärre inte min soffa mot någon vägg och det hade sett ganska konstigt ut i min lägenhet så som den är planerad. Men ni som har en soffa mot väggen, sätt upp posters blandat med speglar bakom. Det blir en perfekt tavelvägg! Min tanke är att jag ska köpa ett halvhögt vitrinskåp och göra en tavelvägg blandat med speglar ovanför.

BGA fotobutik har nästan 400 olika speglar att välja mellan, det finns både färdiga speglar och speglar som man kan måttbeställa. Förutom speglar så har dom även ett brett sortiment av posters, tavlor och ramar. Ni kanske kommer ihåg att jag tidigare bloggat om deras snygga posters?

Dessa tre speglar är mina favoriter från BGA fotobutik. Jag har posters hemma som har samma ram som den första spegeln. Så jag tänker att dom ska få sitta tillsammans med dessa speglar som en tavelvägg, ovanför vitrinskåpet. Den ramen med "knoppar" på är den som visas på bilden längst upp i inlägget, gillar den starkt. Riktigt stilren men ändå lite söt! Speglarna och alla posters ska vara i olika storlekar och hänga lite "huller om buller". Om ni förstår vad jag menar? Vitrinskåpet ska vara helst svart med guldiga detaljer, så att det matchar tavelväggen ovanför. Tror det kommer bli så fint!

Gillar

Kommentarer

Miss Jennifer,
Jätte fina speglar 😃
missjennifer.se