Utgång

Måååste tipsa er om en bra podd, som jag sitter och lyssnar på just nu medans jag skriver detta inlägget. Nämligen podden "Spöktimmen", de pratar om allt möjligt som är läskigt. Alltså inte bara övernaturliga saker! I avsnittet jag lyssnar på just nu pratar dom om folk som blir kidnappade utomlands och blir av med sina organ som säljs på svarta marknaden. Riktigt obehagligt, men spännande att lyssna på.
Tänkte berätta lite vad jag gjort i helgen. I Fredags gick jag upp redan kl 05.00 på morgonen för att hinna storstäda innan planerna för dagen. Hade bara sovit ca 3 timmar så det var riktigt tufft att komma upp ur sängen. Speciellt när det var så kallt på morgonen, ville bara ligga kvar under täcket. Vid 12 tiden mötte jag upp Julia i stan, jag hittade en blus, ett par byxor och lite smycken till kvällen att ha på mig. Vi tog även en lunch på café 1344.

Sen gick jag om systembolaget innan Erica plockade upp mig i stan. Vi hängde lite hemma hos mig, beställde hem mat och fixade oss tillsammans inför kvällen. Klockan 22 gick vi ut på krogen för att se General knas som skulle spela på Circo. Hade inte jättehöga förväntningar då det inte är min musiksmak, men måste säga att det var ännu sämre än vad jag trodde. Det var dåligt med folk och musiken var alldeles för slö.
  • Postad i: Daily

Gillar

Kommentarer