VÄLJ RÄTT HÖST- OCH VINTERJACKOR

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED MODEGALLERIAN.SE Ni som har följt med mig länge vet att jag är en fantast när det kommer till jackor, det kan vara det bästa jag vet i klädväg. Nu tänkte jag tipsa er om lite olika höst- och vinterjackor, det är trots allt en djungel av jackor och att hitta en som både är snygg och varm är inte alltid det lättaste. Dessutom så vill man ju självklart hänga med lite bland trenderna. Jag har valt ut några favoriter ifrån Modegallerian som är en shoppingportal online, de samlar produkter från flertalet kända varumärken vilket gör shoppandet supersmidigt. Dom har bland annat kläder från några av mina favoritbutiker, bland annat NA-KD, Nelly och Gina tricot. När jag väl shoppar online så beställer jag oftast hem från dessa tre sidorna så för mig blir det mycket lättare att använda mig av Modegallerian och då kunna hitta allting där istället för att bläddra igenom 3 olika sidor.

 

FUSKPÄLSJACKAN Om det är någon jacka som är både cool, classy och varm så är det definitivt fuskpälsjackan. Om du vill vara extra trendig så är det en färgglad fuskpäls du ska rocka i år, allt från rosa, grönt och blått eller helt enkelt din favoritfärg bara!

PUFFERJACKAN Pufferjackan (dunjackan) är en av mina personliga favoriter i år, den har hängt med varje år men aldrig varit så trendig som nu! Jag har redan en svart men funderar på att köpa en rosa också, så snyggt! Den silvriga är också supercool om man vågar sticka ut lite mer. En pufferjacka känns nästan som en självklarhet att ha i garderoben, det funkar till allt.

STATEMENTKAPPAN Kappor har jag alltid varit svag för, tror faktiskt att minst hälften av alla mina jackor är just kappor. I år är statementjackan väldigt trendig, men vågar man inte köra på någon utstickande färg så funkar de neutrala färgerna ändå. Jag själv håller mig nog till svart, grått och beige! Måste dock säga att kappan i camofärg som är i "teddymaterial" ser sjukt cool ut.

Ni hittar ALLA jackor ovanför hos Modegallerian!

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Snygga jackor! 😊
www.nouw.com/evelinasdiary
Sara,
Bra tips! Jätte fina jackor 😊
sarapsvardag.se
MY,
Mycket snygga!
mycarlsson.se
Julia Hjelm,
Alla jackor är jätte snygga!
nouw.com/juliahjelm
Kl
,
Sååå snyggt med fluffiga pufferjackor. Hur ser dina ut?