Veckan som varit

 

[easy-image-collage id=6960]

Senaste veckan har varit minst sagt turbulent. Från att vara helt perfekt till kanske lite kaos. Men jag är ändå glad över att kunna gå vidare från saker och ting HELT, och verkligen kunna lägga senaste åren bakom mig på riktigt. Jag vill bara kunna fokusera på mig själv nu och vad jag vill göra.

Det som varit bra med veckan var iallafall att jag vågade mig ut på inte bara en utan två dejter. Blev faktiskt lite chockad över hur bra det gick ändå. Men vill inte förhasta mig in i något med någon, hade varit kul att hitta någon att ha kul ihop med bara som ger en lite fjärilar i magen och ta det en dag i taget. Jag tror inte jag är redo för att gå in i något seriöst på ett bra tag, men det är alltid en början att komma ut på marknaden igen och träffa lite folk haha. Samtidigt, blir man någonsin redo? Det känns som att det alltid kommer vara läskigt att öppna upp sig för och vara sårbar. Däremot, är det nog den sista pusselbiten som fattas för mig just nu eftersom jag är så säker på vad jag vill annars i livet inom närmsta åren.

Mina planer för idag:
- Storstäda
- Leta upp min tvättnyckel så jag kan boka en tvättid, den har varit borta i 2 veckor nu så börjar få en del tvätt haha!
- Jobba några timmar
- Ta en runda till hundparken med Gizmo.
- Gamea hela kvällen! Ska bli sååå skönt, har knappt kunnat spela så mycket denna veckan.
  • Postad i: Daily

Gillar

Kommentarer