Vuxenkul.se

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Vuxenkul.se -

Det känns verkligen som att allt kring sex har blivit mindre tabulagd senaste tiden, vilket är så kul! Förut upplevde jag att man speciellt som kvinna inte kunde prata om sex utan att bli dömd eller få en speciell stämpel. Jag har alltid haft ett öppet sinne för sex och älskar att prata sex med mina vänner, är inte den som skäms iallafall haha! I detta inlägget tänkte jag tipsa er om sexleksaker från Vuxenkul.se. Det är en sida med ett stort utbud som säljer leksaker för både kvinnor, män och par. Deras leverans är snabb (redan dagen efter) och dessutom 100% diskret så att du är helt anonym när du handlar och slipper avslöja vad du köpt hehe! Fun fact är att Vuxenkul drivs av influencern/youtubern Eskil Grahn och hans pojkvän som jag följt ett bra tag på youtube.

Min favoritprodukt hos Vuxenkul är helt klart Satisfyer pro 2 next generation, tror säkerligen att många av er har hört talas om den innan då den är ganska omtalad. Jag fick först höra om den för något år sedan i en tjejgrupp på facebook där extremt många rekommenderade den och jag får fortfarande upp flertalet inlägg. Den säljer faktiskt mest av alla sexleksaker i hela världen. Satisfyer är en lufttrycksvibrator vilket innebär att den är helt beröringsfri, den pulserar istället för att vibrera. Det är svårt att förklara känslan ni måste nästan testa den själva! Skulle nog säga att det påminner lite om oralsex. Det jag tycker är smidigast är att den inte har någon sladd, man laddar den enkelt med en magnetisk kabel som ansluts med usb-kabel. Det går ganska snabbt att ladda upp den och batteritiden är väldigt bra!

Vuxenkul har även massvis av fina underkläder, jag hittade två bodys i spets som är perfekta när man vill känna sig lite extra fin för sig själv eller kanske sin partner.

  • Postad i: Daily

Gillar

Kommentarer