Wednesday

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. Men passade på att lyxa till det lite med jordgubbar och chokladbollar haha! Fick såna sjuka cravings på chokladbollar så var tvungen att springa ner till affären och köpa det. Jordgubbarna köpte jag på Willys i förgår då dom hade extrapris, tror det var 13:- asken. Dom var SÅÅ goda, ni vet sådär söta som dom är på sommaren! Det enda tråkiga var att några av dom längst ner i asken var riktigt dåliga och fick slängas.

Jag vet att det blir mycket uppdatering om jobb och mitt företag nu för tiden, men jag gör i princip inget annat än att jobba känns det som. Min statistik har ökat och ni blir mer engagerade i kommentarerna så jag antar att ni gillar dom inläggen iallafall? Jag älskar att skriva om företagande/entreprenörskap och vill att bloggen ska gå lite mer åt den inriktningen än vad den gör nu, men jag har varit så rädd över att tappa mycket läsare. Nu känns det som att jag kanske vågar skriva lite mer om det ändå.

Och, jag vet att jag inte borde lägga någon energi på det egentligen eftersom att det är min blogg och jag skriver om vad jag vill såklart. Men, bloggen är något jag byggt upp under så många år, numera är det ett varumärke och en del av min verksamhet, därför måste jag ändå ta lite hänsyn till vad ni tycker! Ibland har jag såå svårt att förstå varför ni, så många människor kollar in här dagligen. Är så himla tacksam för det! ♥

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Så fint du har det hemma hos dig! 😊
www.evelinarou.com
icaibloggen,
Mums, så gotte sugen jag blev nu 😃
nouw.com/icaibloggen
Zahra,
Vad gott! vad har du för företag?:)
nouw.com/zahraajami
Charlotte,
Tycker att det är jätteintressant att läsa om entreprenörskap och ditt företag, så fortsätt med det 😃 Dessutom är det ju alltid roligast att läsa om sådant som andra brinner för!
nouw.com/charlottelinden
admin
,
Tack vad skönt att höra! <3
admin
,
Eller hur! Jag driver en digital byrå 😊