Work

Det här är nog livets dryck, eller ja.. all sorts dryck som innehåller koffein. Är ni också lika beroende? Haha!

Idag är det Måndag och jag har fullt med jobb som står på schemat. Jag brukar faktiskt lägga in väldigt mycket på just Måndagar, så man har det värsta gjort och sen rullar resten av veckan på väldigt smidigt. Nu är klockan halv 6, tidigare idag har jag hämtat ut paket, fotat och planerat veckan. Nu ska jag svara på mail, skicka iväg mängder av mail och sedan börja skriva på några samarbetsinlägg till bloggen. Om jag hinner så tänkte jag även börja på en beställning av en logga som ska vara färdig innan helgen.

Jag får ganska mycket frågor om mitt företag, den vanligaste frågan är nog om det är jobbigt att ha eget företag. Jo, självklart är det jobbigt. Det krävs oerhört mycket tid och struktur, men något jag lärt mig är att det är inte den som jobbar ihjäl sig som når framgång utan det handlar om att hitta en balans och effektivitet. I början tvingade jag mig själv att gå upp tidigt på morgonen "bara för att", men jag är ingen morgonperson och jag gillar att sitta uppe sent om kvällarna, ibland ända in på nätterna.

Självklart går jag också upp tidigt ibland för planerade möten osv, men jag har det inte som rutin. Det finns helt enkelt inget som är rätt/fel, du behöver inte vara eller bete dig på ett visst sätt för att du är företagare, många har tyvärr den bilden. Det gäller bara att hitta sitt egna sätt att jobba på!

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Att ha företag är tufft men samtidigt så spännande! Ser fram emot att starta eget om några månader 😃
www.evelinarou.com